Förberedelser inför det traditionsenliga midvinterblotet med blodkorvsfrosseri 21 december 2016.
Vidar och Farmor Elsa.
Tore poserar med fårfetan. Blev dock inte så mycket av den varan i korvarna i år. Fia och Heidi doserade efter eget tycke och smak.
Blod, feta, mjöl (olika sorter) salt och mjölk. That’s it!
Söligt, ”görmigt” men roligt när kusinduon fixar årets korv.
Vidar tittar fram!
Blod, fett och dårar.
Kokning!
Korvarna punktmarkeras med kärlek så överskottsluft pyser ut.
Förväntan.
Dags för provsmakning av 10 meter blodkorv!
Drygt 20 pers tar plats vid borden..
..förse sig med en rejäl blodkörv och hugga in.
Klädkod: rutig skjorta!
Farmor sitter lugn och betraktar det hela. Fyra generationer som håller fast vid traditionen. Starkt!
Jul i Ensamheten.
Barnbordet blev snabbt tomt..
Fanns ju roligare saker att göra än att bara tugga och svälja.
Lekfarbror Daniel stod för bästa underhållningen!
Dante och Tore tog igen sig med lite sagoläsning efter korvboffandet.
Traditionsenlig julryzz på juldagsmorgonen.